Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alan berlin muck shooters
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Perth verovert de bal door een tackle van achteren. Perth met een sublieme pass. Zounos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Davey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alan berlin - muck shooters 0:1

19e minuut.
Davey heeft problemen om de bal te vangen. Fitchen rent richting de bal. Fitchen passt de bal zonder na te denken. McHugh is nu in balbezit. McHugh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
McHugh kopt de bal weg. Daar is McEvoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perth rent richting de bal. McEvoy verovert de bal door een tackle van achteren. McEvoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Fitchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zounos is nu in balbezit. Zounos probeert naar een medespeler te passen. Davey is nu in balbezit. Davey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zounos speelt de bal door. Klungelig pakt Davey de bal. Davey draait met de bal, schiet en ... Boxall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alan berlin - muck shooters 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alan berlin 48%, muck shooters 52%.
alan berlin - muck shooters 0:2

50e minuut.
Sanabria is nu in balbezit. Sanabria geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kukureka de bal onder controle te krijgen. Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
alan berlin - muck shooters 0:3

63e minuut.
Davey passt de bal met de wreef. Davey is nu in balbezit. Davey geeft een hoge lob. Thornton rent richting de bal. Thornton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Hancocks de bal. Perth rent richting de bal. Perth met een sublieme pass. McHugh is nu in balbezit. McHugh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Barter met een harde bal richting middenveld. Perth kopt de bal weg. Daar is MacKeamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McHugh rent richting de bal. McHugh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Killeen probeert naar een medespeler te passen. McHugh heeft problemen om de bal te vangen. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. McHugh verovert de bal door een tackle van achteren. McHugh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alan berlin 51%, muck shooters 49%.
alan berlin - muck shooters 0:3