Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
donegal youngstars
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


27e minuut.
Hendry is nu in balbezit. Fee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry maakt een afschuwelijke overtreding. Hendry krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Maher speelt de bal door. Comeford bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeford passt de bal in één keer door. Gallen rent richting de bal. Gallen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - youngstars 1:0

38e minuut.
Fee speelt de bal door. Mahon is nu in balbezit. Carthy is nu in balbezit. Mahon onderschept slim de pass. Mahon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 54%, youngstars 46%.
donegal - youngstars 1:0

51e minuut.
Foran bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen verovert de bal door een tackle van achteren. Greene onderschept slim de pass. Comeford verovert de bal door een tackle van achteren. Comeford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Carthy met een snelle inworp. Greene is nu in balbezit. Greene passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mahon zal de hoekschop nemen. Deans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallen rent richting de bal. Gallen haalt uit met een fantastische trap. Deans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - youngstars 2:0

70e minuut.
Comeford kopt de bal weg. Daar is McCabe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCabe speelt de bal door. Draper is nu in balbezit. Draper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Greene is nu in balbezit. Greene geeft de bal voor. Draper kopt de bal weg. Moloney rent richting de bal. Moloney geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - youngstars 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 68%, youngstars 32%.
donegal - youngstars 2:1