Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlone United crazypigs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Hegarty rent richting de bal. Buttner onderschept slim de pass. Buttner passt de bal met de wreef. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Popocatepetl rent richting de bal. Popocatepetl probeert naar een medespeler te passen. Buttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Caulfield heeft problemen om de bal te vangen. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Caulfield verovert de bal door een tackle van achteren. Treanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Treanor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Crandley verovert de bal door een tackle van achteren. Crandley passt de bal zonder na te denken. Kurz is nu in balbezit. Bruins onderschept slim de pass. Bruins haalt uit met een fantastische trap. Kehoe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt McKenna de bal. Mills is nu in balbezit. Bruins onderschept slim de pass. Bruins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone United - crazypigs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone United 49%, crazypigs 51%.
Athlone United - crazypigs 0:1

46e minuut.
Crandley verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt McKenna de bal. Bruins verovert de bal door een tackle van achteren. Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Crandley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Popocatepetl geeft een hoge lob. Buttner is nu in balbezit. Buttner passt de bal in één keer door. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athlone United - crazypigs 1:1

58e minuut.
Education onderschept slim de pass. Watters is nu in balbezit. Watters met een sublieme pass. Buttner rent richting de bal. Buttner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Crandley probeert naar een medespeler te passen. McKenna is nu in balbezit. Watters rent richting de bal. Crandley rent richting de bal. Crandley schiet op doel. Kehoe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Klungelig pakt McKenna de bal. Hegarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegarty met een sublieme pass. Crandley is nu in balbezit. Crandley draait met de bal, schiet en ... Kehoe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone United 57%, crazypigs 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athlone United - crazypigs 1:1