Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
letterkenny mac utd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Coyne controleert de bal met de borst. Corda is nu in balbezit. Coyne verovert de bal door een tackle van achteren. Coyne schiet op doel. Fahey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Boxall verovert de bal door een tackle van achteren. Boxall geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coyne de bal. Coyne haalt uit met een fantastische trap. Fahey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
letterkenny - mac utd 1:0

13e minuut.
Foxton met een sublieme pass. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper rent richting de bal. Wale onderschept slim de pass. Wale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lean geeft een lange en hoge pass. Evans is nu in balbezit. Draper begaat een overtreding. Draper krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nugent trapt de bal weg van het doel. Noonan speelt de bal door. Coyne rent richting de bal. Coyne haalt uit met een fantastische trap. Fahey probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Carleton geeft een lange en hoge pass. Keanrey kopt de bal weg. Evans is nu in balbezit. Evans schiet op doel. Nugent probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Evans rent richting de bal. Foxton is nu in balbezit. Foxton geeft de bal voor. Coyne rent richting de bal. Coyne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wale passt de bal in één keer door. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans begaat een overtreding. Nugent roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nugent kan niet meer verder spelen. Barriscale komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Boxall is nu in balbezit. Lean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boxall wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Knight probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foxton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cash heeft problemen om de bal te vangen. Cash geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: letterkenny 53%, mac utd 47%.
letterkenny - mac utd 1:0

52e minuut.
Foxton geeft een lange en hoge pass. Barriscale rent richting de bal. Barriscale speelt de bal door. Coyne is nu in balbezit. Coyne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Day onderschept slim de pass. Day geeft een hoge lob. Daar is Carleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noonan is nu in balbezit. Noonan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: letterkenny 44%, mac utd 56%.
letterkenny - mac utd 1:0