Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlone United hights fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Keddy met een sublieme pass. Crandley rent richting de bal. Crandley probeert naar een medespeler te passen. Power is nu in balbezit. Power draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bowdren met een sublieme pass. Power is nu in balbezit. McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Power onderschept slim de pass. Power schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
McKenna rent richting de bal. Bowdren verovert de bal door een tackle van achteren. Bowdren speelt de bal door. Power rent richting de bal. Power haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone United - hights fc 0:1

8e minuut.
McKenna passt de bal in één keer door. Treanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Treanor met een sublieme pass. Keane rent richting de bal. Keane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Popocatepetl rent richting de bal. Popocatepetl geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Deeney de bal onder controle te krijgen. Keane rent richting de bal. Keane schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Barriscale rent richting de bal. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. McKenna rent richting de bal. Power onderschept slim de pass. Power draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone United - hights fc 0:2

29e minuut.
McKenna is nu in balbezit. Bowdren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowdren passt de bal zonder na te denken. Power is nu in balbezit. Power draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Keddy verovert de bal door een tackle van achteren. Keddy speelt de bal door. Kavanagh is nu in balbezit. Buttner verovert de bal door een tackle van achteren. Buttner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Treanor probeert naar een medespeler te passen. Buttner rent richting de bal. Keddy is nu in balbezit. Keane onderschept slim de pass. Keane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Education geeft de bal voor. Inworp. Crandley met de inworp. Power is nu in balbezit. Power draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chawla trapt de bal weg. Barriscale kopt de bal weg. Kurz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Power is nu in balbezit. Power schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone United 45%, hights fc 55%.
Athlone United - hights fc 0:2

54e minuut.
Stirton passt de bal zonder na te denken. Keane is nu in balbezit. Stirton onderschept slim de pass. Buttner is nu in balbezit. Buttner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Power verovert de bal door een tackle van achteren. Barriscale rent richting de bal. Power is nu in balbezit. Power haalt uit met een fantastische trap. Kehoe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone United - hights fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone United 50%, hights fc 50%.
Athlone United - hights fc 0:3