Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faptards Athlone United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
McKenna is nu in balbezit. Buttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke maakt een afschuwelijke overtreding. Clarke krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Buttner met een sublieme pass. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainslie onderschept slim de pass. Ainslie draait met de bal, schiet en ... Galvin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faptards - Athlone United 0:1

28e minuut.
Treanor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Clarke de bal onder controle te krijgen. Cascarino is nu in balbezit. Buttner verovert de bal door een tackle van achteren. Buttner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dillon probeert naar een medespeler te passen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke passt de bal zonder na te denken. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Treanor probeert naar een medespeler te passen. Dillon rent richting de bal. Draper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dillon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dillon kan niet meer verder spelen. Lockerbie komt het veld opgelopen. Clarke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Education de bal. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faptards 47%, Athlone United 53%.
Faptards - Athlone United 0:1

47e minuut.
Clarke met een sublieme pass. Cascarino is nu in balbezit. Buttner begaat een overtreding. Buttner krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Treanor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarke is nu in balbezit. Clarke geeft een hoge lob. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap. Kehoe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Education zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Draper speelt de bal door. Ainslie rent richting de bal. Ainslie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Waight de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ainslie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farran komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Clarke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukureka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukureka geeft de bal voor. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Bonnar probeert naar een medespeler te passen. Treanor rent richting de bal. Treanor passt de bal zonder na te denken. Farran heeft problemen om de bal te vangen. Farran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faptards 34%, Athlone United 66%.
Faptards - Athlone United 0:1