Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mac utd hights fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Henry met een snelle inworp. Cash rent richting de bal. Cash met een sublieme pass. Evans is nu in balbezit. Evans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bowdren rent richting de bal. Lean onderschept slim de pass. Lean probeert naar een medespeler te passen. Mok is nu in balbezit. Mok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McArdle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans passt de bal zonder na te denken. Mok rent richting de bal. Mok haalt uit met een fantastische trap. McArdle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mac utd - hights fc 1:0

36e minuut.
Lean rent richting de bal. Lean geeft een lange en hoge pass. Stirton probeert de bal aan de voet te houden. Mok rent richting de bal. Mok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mac utd - hights fc 2:0

39e minuut.
Mok heeft problemen om de bal te vangen. Deeney rent richting de bal. Mok begaat een overtreding. Mok krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriscale onderschept slim de pass. Barriscale speelt de bal door. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mac utd - hights fc 2:1

42e minuut.
Klungelig pakt Mok de bal. Barriscale bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok begaat een overtreding. Barriscale wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barriscale kan niet meer verder spelen. Biggs komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Bullett geeft een lange en hoge pass. Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowdren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bowdren krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mac utd 57%, hights fc 43%.
mac utd - hights fc 2:1

53e minuut.
Lean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falland met een snelle inworp. Biggs rent richting de bal. Biggs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lean passt de bal met de wreef. Evans is nu in balbezit. Evans speelt de bal door. Mok is nu in balbezit. Mok haalt uit met een fantastische trap. McArdle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans met een sublieme pass. Klungelig pakt Lean de bal. Power is nu in balbezit. Power haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lean probeert naar een medespeler te passen. Cash bereikt de bal nog maar net als eerste. Cash passt de bal zonder na te denken. Mok is nu in balbezit. Mok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bowdren met een sublieme pass. Biggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggs passt de bal zonder na te denken. Power rent richting de bal. Power schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mac utd 66%, hights fc 34%.
mac utd - hights fc 2:1