Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faptards hights fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Waight geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crandley neemt de hoekschop. Bowdren is nu in balbezit. Bowdren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faptards - hights fc 0:1

7e minuut.
Falland kopt de bal weg. Barriscale is nu in balbezit. Barriscale passt de bal met de wreef. Power rent richting de bal. Power schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Faptards - hights fc 0:2

12e minuut.
Dillon speelt de bal door. Bonnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnar verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnar geeft de bal voor. Chawla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Faptards - hights fc 1:2

14e minuut.
Barriscale passt de bal zonder na te denken. Keddy is nu in balbezit. Keddy passt de bal in één keer door. Crandley is nu in balbezit. Crandley geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Waight geeft een lange en hoge pass. Tooze geeft een lange en hoge pass. Billington rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faptards 49%, hights fc 51%.
Faptards - hights fc 1:2

81e minuut.
Dillon passt de bal in één keer door. Young is nu in balbezit. Bowdren rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tooze probeert naar een medespeler te passen. Dillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Keddy begaat een overtreding. Keddy krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Keddy rent richting de bal. Keddy passt de bal in één keer door. Clarke met een sublieme pass. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faptards 49%, hights fc 51%.
Faptards - hights fc 1:2