Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daire rovers Faptards
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Dillon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carsley is nu in balbezit. Carsley probeert naar een medespeler te passen. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tooze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dillon is nu in balbezit. Dillon geeft de bal voor. Bonnar is nu in balbezit. Bonnar schiet op doel. Berrigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Clarke rent richting de bal. Clarke speelt de bal door. Bonnar rent richting de bal. Bonnar geeft een lange en hoge pass. Young krijgt zijn hoofd ertegen. Berrigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Dillon verovert de bal door een tackle van achteren. Dillon passt de bal zonder na te denken. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Young rent richting de bal. Young haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascarino verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thomas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ballantine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomas controleert de bal met de borst. Thomas speelt de bal door. Gallen rent richting de bal. Gallen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daire rovers - Faptards 1:0

41e minuut.
Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen onderschept slim de pass. Gallen met een sublieme pass. Burgess rent richting de bal. Burgess geeft een lange en hoge pass. Galvin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daire rovers 46%, Faptards 54%.
daire rovers - Faptards 1:0

69e minuut.
Bolger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonnar met een snelle inworp. Klungelig pakt Dillon de bal. Dillon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bonnar is nu in balbezit. Bonnar probeert naar een medespeler te passen. Patton bereikt de bal nog maar net als eerste. Young onderschept slim de pass. Young draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
daire rovers - Faptards 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daire rovers 50%, Faptards 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
daire rovers - Faptards 1:1