Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hights fc letterkenny
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Noonan passt de bal zonder na te denken. Bowdren is nu in balbezit. Gorman onderschept slim de pass. Dargle is nu in balbezit. Dargle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bowdren probeert naar een medespeler te passen. Barriscale rent richting de bal. Knight schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Knight naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barriscale raakt geblesseerd tijdens het duel. Bowdren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Power maakt een snoekduik en kopt de bal. Moloney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Keddy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Keanrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draper is nu in balbezit. Barriscale verovert de bal door een tackle van achteren. Barriscale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Deeney rent richting de bal. Day is nu in balbezit. Day passt de bal zonder na te denken. Gorman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandstra onderschept slim de pass. Barriscale is nu in balbezit. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hights fc 53%, letterkenny 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hights fc - letterkenny 0:0

54e minuut.
Barriscale bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriscale passt de bal zonder na te denken. Nugent heeft problemen om de bal te vangen. Power rent richting de bal. Power haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barriscale rent richting de bal. Zandstra verovert de bal door een tackle van achteren. Zandstra geeft een hoge lob. Dargle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dargle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hights fc - letterkenny 0:1

68e minuut.
Day raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barriscale komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Deeney probeert naar een medespeler te passen. Barriscale rent richting de bal. Daar is Barriscale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barriscale geeft een hoge lob. Gorman kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Draper is nu in balbezit. Crandley onderschept slim de pass. Crandley passt de bal zonder na te denken. Power is nu in balbezit. Power schiet op doel. Moloney bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hights fc 44%, letterkenny 56%.
hights fc - letterkenny 0:1