Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crazypigs mac utd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


28e minuut.
Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry geeft een hoge lob. Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crazypigs 50%, mac utd 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crazypigs - mac utd 0:0

47e minuut.
Chandler met een snelle inworp. Keane is nu in balbezit. Keane passt de bal in één keer door. Hegarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegarty geeft een lange en hoge pass. Fahey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Foxton verovert de bal door een tackle van achteren. Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Crandley onderschept slim de pass. Crandley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crazypigs - mac utd 1:0

51e minuut.
Crandley passt de bal zonder na te denken. Bruins is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lean. Lean krijgt een gele kaart. Bruins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lean met een sublieme pass. Hegarty wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
crazypigs - mac utd 2:0

56e minuut.
Cash bereikt de bal nog maar net als eerste. Cash passt de bal in één keer door. Caulfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok onderschept slim de pass. Mok haalt uit met een fantastische trap. Killeen bokst de bal weg.

60e minuut.
Crandley verovert de bal door een tackle van achteren. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crandley verovert de bal door een tackle van achteren. Crandley geeft een hoge lob. Keane geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Foxton rent richting de bal. Crandley onderschept slim de pass. Crandley probeert naar een medespeler te passen. Zounos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zounos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Evans passt de bal zonder na te denken. Crandley is nu in balbezit. Lean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lean krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Tallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok onderschept slim de pass. Caulfield legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mok roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mok kan niet meer verder spelen. Wale komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Evans neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
crazypigs - mac utd 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crazypigs 35%, mac utd 65%.
crazypigs - mac utd 2:1