Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mac utd crazypigs
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hegarty rent richting de bal. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hegarty. Hegarty krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Cash rent richting de bal. Treanor onderschept slim de pass. Treanor met een sublieme pass. Crandley rent richting de bal. Crandley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Carleton is nu in balbezit. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Evans de bal. Evans draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crandley is nu in balbezit. Crandley passt de bal zonder na te denken. Bruins rent richting de bal. Bruins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mac utd - crazypigs 0:1

25e minuut.
Crandley verovert de bal door een tackle van achteren. Bruins rent richting de bal. Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Crandley draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Corda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mac utd - crazypigs 0:2

26e minuut.
Davey is nu in balbezit. Bruins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davey raakt geblesseerd tijdens het duel. Davey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caulfield geeft een hoge lob. Bruins rent richting de bal. Bruins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Carleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carleton passt de bal in één keer door. Wale rent richting de bal. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mac utd - crazypigs 1:2

35e minuut.
Hegarty met een sublieme pass. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler begaat een overtreding. Chandler krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bullett kopt de bal weg. Crandley rent richting de bal. Bruins rent richting de bal. Bruins draait met de bal, schiet en ... Corda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mac utd - crazypigs 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mac utd 52%, crazypigs 48%.
mac utd - crazypigs 1:3

50e minuut.
Crandley haalt uit met een fantastische trap. Fahey speelt de bal door. Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crandley rent richting de bal. Crandley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Corda de bal. Zounos rent richting de bal. Zounos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wale rent richting de bal. Wale passt de bal met de wreef. Tallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Treanor is nu in balbezit. Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Wale schiet op doel. Tallon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mac utd - crazypigs 2:3

89e minuut.
Keane speelt de bal door. Bullett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins verovert de bal door een tackle van achteren. Bruins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mac utd - crazypigs 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mac utd 61%, crazypigs 39%.
mac utd - crazypigs 2:4