Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingstown Madrid saphire fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Truman rent richting de bal. Truman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grant met de inworp. Carleton geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Carton onderschept slim de pass. Carton geeft de bal voor. Callan kopt de bal weg. Klungelig pakt Armstrong de bal. Armstrong draait met de bal, schiet en ... Walsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kehoe krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Carleton passt de bal met de wreef. McGahey probeert naar een medespeler te passen. Redmond is nu in balbezit. Redmond schiet op doel. Dealhunty probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Duddy is nu in balbezit. Kehoe onderschept slim de pass. Kehoe speelt de bal door. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Counihan is nu in balbezit. Kehoe onderschept slim de pass. Kehoe speelt de bal door. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingstown Madrid - saphire fc 0:1

41e minuut.
Armstrong is nu in balbezit. Carleton onderschept slim de pass. Carleton passt de bal in één keer door. Redmond is nu in balbezit. Redmond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saha trapt de bal weg. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister schiet op doel. Saha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kingstown Madrid - saphire fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingstown Madrid 49%, saphire fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kingstown Madrid - saphire fc 1:1

46e minuut.
Truman rent richting de bal. Truman geeft een hoge lob. Daar is Clerkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingstown Madrid - saphire fc 1:2

52e minuut.
Clerkin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wickett komt het veld opgelopen.

61e minuut.
McGahey probeert naar een medespeler te passen. Truman is nu in balbezit. Redmond verovert de bal door een tackle van achteren. Redmond draait met de bal, schiet en ... Saha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert McGahey de bal onder controle te krijgen. Truman is nu in balbezit. Carleton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carleton naar de kleedkamers voor een vroege douche. Truman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Truman kan niet meer verder spelen. Guinan komt het veld opgelopen. Gough zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wickett rent richting de bal. Armstrong verovert de bal door een tackle van achteren. Armstrong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Counihan heeft problemen om de bal te vangen. Counihan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sweeney met een snelle inworp. Arthur geeft een lange en hoge pass. Walsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingstown Madrid 66%, saphire fc 34%.
Kingstown Madrid - saphire fc 1:2