Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CULMORE Carrickfergus
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Fitchen speelt de bal door. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George passt de bal zonder na te denken. Dully bereikt de bal nog maar net als eerste. Dully draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gleeson de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Hepburn met de inworp. George is nu in balbezit. George geeft de bal voor. Dully springt en kopt de bal. Nolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fitchen is nu in balbezit. Fitchen geeft de bal voor. Gleeson heeft problemen om de bal te vangen. Dully bereikt de bal nog maar net als eerste. Dully haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Smyth geeft de bal voor. Bolger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitchen is nu in balbezit. Bolger onderschept slim de pass. Bolger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
George raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parratt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CULMORE 52%, Carrickfergus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CULMORE - Carrickfergus 0:0

46e minuut.
Dully met een sublieme pass. Klungelig pakt Thompson de bal. Bolger is nu in balbezit. Bolger haalt uit met een fantastische trap. Paal! Reid heeft problemen om de bal te vangen. Bolger is nu in balbezit. Bolger haalt uit met een fantastische trap. Cullimore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CULMORE - Carrickfergus 1:0

55e minuut.
Walshe is nu in balbezit. Walshe geeft een lange en hoge pass. Bolger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gormley is nu in balbezit. Gormley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CULMORE - Carrickfergus 2:0

66e minuut.
McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick passt de bal met de wreef. Fitchen probeert de bal met de borst te controleren. Gormley rent richting de bal. Gormley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Smyth onderschept slim de pass. Smyth met een sublieme pass. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson onderschept slim de pass. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Parratt rent richting de bal. Parratt geeft de bal voor. Smyth heeft problemen om de bal te vangen. Thompson is nu in balbezit. Thompson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stirton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Dully is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ... Nolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CULMORE 47%, Carrickfergus 53%.
CULMORE - Carrickfergus 2:0