Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daraghs team nick utd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Fransson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fahy met de inworp. Cross rent richting de bal. Cross schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Buttner onderschept slim de pass. Fitchen verovert de bal door een tackle van achteren. Cross is nu in balbezit. Fitchen is nu in balbezit. Fitchen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daraghs team - nick utd 0:1

13e minuut.
Boland geeft de bal voor. Wilde controleert de bal met de borst. Ducasse probeert naar een medespeler te passen. Fitchen is nu in balbezit. Fitchen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wilde geeft een hoge lob. Daar is Cross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cross probeert naar een medespeler te passen. Connell rent richting de bal. Connell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nash is nu in balbezit. Thomas onderschept slim de pass. Thomas met een sublieme pass. Connell is nu in balbezit. Connell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Buttner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Spaul de bal onder controle te krijgen. Spaul geeft een lange en hoge pass. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
daraghs team - nick utd 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daraghs team 55%, nick utd 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
daraghs team - nick utd 1:1

46e minuut.
Delap onderschept slim de pass. Buttner rent richting de bal. Delap begaat een overtreding. Delap krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Buttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttner passt de bal zonder na te denken. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Connell rent richting de bal. Connell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rogers geeft een lange en hoge pass. Fairclough geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rogers de bal onder controle te krijgen. Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fitchen haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buttner de bal. Fitchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitchen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Fairclough geeft de bal voor. Ducasse rent richting de bal. Fairclough is nu in balbezit. Fairclough geeft een lange en hoge pass. Ducasse geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Spaul is nu in balbezit. Spaul passt de bal in één keer door. Daar is Harrington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daraghs team 56%, nick utd 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
daraghs team - nick utd 1:1