Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wczorajsi yes-i-canabis
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Sathiamoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathiamoorthy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mannion de bal. Mannion draait met de bal, schiet en ... Fransson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wczorajsi - yes-i-canabis 0:1

16e minuut.
Focker geeft een hoge lob. Martyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Neville de bal. Rushe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wczorajsi - yes-i-canabis 1:1

21e minuut.
Ram met de inworp. Sathiamoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathiamoorthy passt de bal in één keer door. Dobbyn is nu in balbezit. Dobbyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn rent richting de bal. Mannion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Patton geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wczorajsi 52%, yes-i-canabis 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wczorajsi - yes-i-canabis 1:1

54e minuut.
Ring is nu in balbezit. Elebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ring maakt een afschuwelijke overtreding. Ring krijgt een gele kaart.

69e minuut.
McLeod probeert naar een medespeler te passen. MacConachie is nu in balbezit. McLeod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McLeod krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ring geeft een lange en hoge pass. Inworp. Broing met een snelle inworp. MacConachie rent richting de bal. MacConachie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wczorajsi 35%, yes-i-canabis 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wczorajsi - yes-i-canabis 1:1