Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saphire fc Carrickfergus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mulligan kopt de bal weg. Daar is Kehoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kehoe met een sublieme pass. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
saphire fc - Carrickfergus 1:0

12e minuut.
Sweeney geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. George met een snelle inworp. Thompson rent richting de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Thompson zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Thompson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Thompson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Morris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Donegan met een snel genomen vrije trap. Hudson is nu in balbezit. Armstrong verovert de bal door een tackle van achteren. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
George probeert naar een medespeler te passen. Fitchen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truman. Truman krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Truman rent richting de bal. George onderschept slim de pass. George passt de bal met de wreef. Dully rent richting de bal. Dully haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saphire fc 56%, Carrickfergus 44%.
saphire fc - Carrickfergus 1:0

53e minuut.
Inworp. Archbold met de inworp. Parratt speelt de bal door. Dully is nu in balbezit. Dully schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mulligan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kehoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe speelt de bal door. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saphire fc 49%, Carrickfergus 51%.
saphire fc - Carrickfergus 1:0