Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CULMORE Kingstown Madrid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kane met een sublieme pass. McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick passt de bal zonder na te denken. Gormley bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bolger is nu in balbezit. McGahey onderschept slim de pass. Christie rent richting de bal. Gormley bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gormley verovert de bal door een tackle van achteren. McGahey is nu in balbezit. Gormley onderschept slim de pass. Gormley draait met de bal, schiet en ... Walsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CULMORE - Kingstown Madrid 1:0

31e minuut.
Christie rent richting de bal. Christie passt de bal zonder na te denken. Gormley is nu in balbezit. Gormley schiet op doel. Walsh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CULMORE - Kingstown Madrid 2:0

40e minuut.
McGahey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley onderschept slim de pass. Met opzet legt McGahey zijn tegenspeler op de grond. McGahey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CULMORE 30%, Kingstown Madrid 70%.
CULMORE - Kingstown Madrid 2:0

46e minuut.
Gormley met een sublieme pass. Carleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth begaat een overtreding. Smyth krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Duddy rent richting de bal. Duddy geeft een hoge lob. Daar is Stirton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redmond rent richting de bal. Redmond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stirton rent richting de bal. Stirton geeft een lange en hoge pass. Bolger is nu in balbezit. Bolger haalt uit met een fantastische trap. Walsh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CULMORE - Kingstown Madrid 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CULMORE 44%, Kingstown Madrid 56%.
CULMORE - Kingstown Madrid 3:0