Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wczorajsi nick utd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Cascarino is nu in balbezit. Cascarino passt de bal zonder na te denken. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascarino onderschept slim de pass. Cascarino draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wczorajsi - nick utd 1:0

21e minuut.
Cross rent richting de bal. Cascarino rent richting de bal. MacConachie is nu in balbezit. Cascarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascarino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keane met een snelle inworp. Cascarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascarino schiet op doel. Harrington probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Patton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fahy met de inworp. Cross rent richting de bal. Cross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stoker onderschept slim de pass. Stoker met een sublieme pass. MacConachie is nu in balbezit. Cascarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascarino haalt uit met een fantastische trap. Popocatepetl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wczorajsi - nick utd 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wczorajsi 37%, nick utd 63%.
FC Wczorajsi - nick utd 2:0

50e minuut.
Elebert is nu in balbezit. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Elebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross verovert de bal door een tackle van achteren. Cross schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Patton geeft de bal voor. Inworp. Fahy met de inworp. Cross rent richting de bal. Cross haalt uit met een fantastische trap. Fransson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wczorajsi 45%, nick utd 55%.
FC Wczorajsi - nick utd 2:0