Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nick utd FC Wczorajsi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


21e minuut.
Johnson geeft de bal voor. Cross kopt de bal weg. Patton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitchen verovert de bal door een tackle van achteren. Fitchen draait met de bal, schiet en ... Fransson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fitchen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nick utd - FC Wczorajsi 1:0

44e minuut.
Neville speelt de bal door. Harrington is nu in balbezit. Harrington passt de bal in één keer door. Fitchen is nu in balbezit. Fitchen schiet op doel. Fransson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nick utd 53%, FC Wczorajsi 47%.
nick utd - FC Wczorajsi 1:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Stoker de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fahy met een snelle inworp. Cross rent richting de bal. Cross draait met de bal, schiet en ... Fransson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Focker speelt de bal door. Broing rent richting de bal. Broing speelt de bal door. Rushe rent richting de bal. Rushe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Elebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross onderschept slim de pass. Cross met een sublieme pass. Fitchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitchen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Geoghegan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ducasse met een snelle inworp. Klungelig pakt Cross de bal. Cross schiet op doel. Fransson bokst de bal weg. Fitchen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
nick utd - FC Wczorajsi 2:0

76e minuut.
Coutts-Smith geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacConachie rent richting de bal. MacConachie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nick utd 55%, FC Wczorajsi 45%.
nick utd - FC Wczorajsi 2:0