Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingstown Madrid Carrickfergus
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Duddy heeft problemen om de bal te vangen. Dully is nu in balbezit. Dully met een sublieme pass. Thompson rent richting de bal. Thompson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. Archbold geeft de bal voor. Dully bereikt de bal nog maar net als eerste. Dully draait met de bal, schiet en ... Walsh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingstown Madrid - Carrickfergus 0:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGahey met de inworp. Spaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Duddy de bal. Wilson onderschept slim de pass. Thompson rent richting de bal. Dully rent richting de bal. Dully schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Carleton kopt de bal weg. Duddy is nu in balbezit. Dully verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson rent richting de bal. Thompson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
McGahey heeft problemen om de bal te vangen. McGahey passt de bal met de wreef. Reid is nu in balbezit. Redmond verovert de bal door een tackle van achteren. Redmond schiet op doel. Cullimore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
McGahey geeft een lange en hoge pass. Inworp. George met de inworp. Thompson rent richting de bal. Thompson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Counihan kopt de bal weg. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister speelt de bal door. Carleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carleton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingstown Madrid 56%, Carrickfergus 44%.
Kingstown Madrid - Carrickfergus 0:1

89e minuut.
Cullimore trapt de bal weg. Thompson kopt de bal weg. Callan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dully rent richting de bal. Dully draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Walsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingstown Madrid 45%, Carrickfergus 55%.
Kingstown Madrid - Carrickfergus 0:1