Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CULMORE saphire fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Bolger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley is nu in balbezit. Donegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley verovert de bal door een tackle van achteren. Gormley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CULMORE - saphire fc 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Carton de bal. Bolger bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carton krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Gough de bal. McGoldrick rent richting de bal. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick onderschept slim de pass. McGoldrick geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bolger krijgt zijn hoofd ertegen. Saha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CULMORE - saphire fc 2:0

10e minuut.
Bolger kopt de bal weg. Dealhunty is nu in balbezit. Gormley onderschept slim de pass. Gormley draait met de bal, schiet en ... Saha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CULMORE - saphire fc 3:0

14e minuut.
Arthur met de inworp. Kehoe rent richting de bal. Kehoe geeft een lange en hoge pass. Mulligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulligan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Carton speelt de bal door. Kehoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe passt de bal zonder na te denken. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carton onderschept slim de pass. Carton probeert naar een medespeler te passen. Arthur speelt de bal door. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. Paal! Stirton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kane geeft een lange en hoge pass. Gough kopt de bal weg. Donegan probeert de bal aan de voet te houden. Bolger is nu in balbezit. Bolger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CULMORE 53%, saphire fc 47%.
CULMORE - saphire fc 3:0

58e minuut.
Kane speelt de bal door. Smyth is nu in balbezit. Smyth geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chawla de bal onder controle te krijgen. Chawla passt de bal zonder na te denken. Paal!

68e minuut.
Arthur met een snelle inworp. Kehoe rent richting de bal. Smyth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kehoe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kehoe neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CULMORE - saphire fc 3:1

72e minuut.
Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney geeft een lange en hoge pass. Gleeson rent richting de bal. Armstrong onderschept slim de pass. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carton speelt de bal door. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur passt de bal met de wreef. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. Reimels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Carton passt de bal met de wreef. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman onderschept slim de pass. Kehoe onderschept slim de pass. Kehoe draait met de bal, schiet en ... Reimels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CULMORE 46%, saphire fc 54%.
CULMORE - saphire fc 3:1