Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nick utd yes-i-canabis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nash probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Long is nu in balbezit. Long draait met de bal, schiet en ... Popocatepetl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kenny met een sublieme pass. Long rent richting de bal. Long probeert naar een medespeler te passen. Mannion rent richting de bal. Mannion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nick utd - yes-i-canabis 0:1

26e minuut.
Ducasse geeft de bal voor. Harrington kopt de bal weg. Broaders probeert de bal aan de voet te houden. Fitchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitchen haalt uit met een fantastische trap. Tungate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt McLeod de bal. Ducasse is nu in balbezit. Ducasse geeft de bal voor. Harrington is nu in balbezit. Harrington geeft een hoge lob. Tungate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nick utd 51%, yes-i-canabis 49%.
nick utd - yes-i-canabis 0:1

67e minuut.
Nash rent richting de bal. Long rent richting de bal. Long passt de bal met de wreef. Coutts-Smith rent richting de bal. Coutts-Smith probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Johnson geeft een hoge lob. Sathiamoorthy kopt de bal weg. Nash rent richting de bal. Long onderschept slim de pass. Long haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popocatepetl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cross kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ducasse de bal onder controle te krijgen. Fitchen rent richting de bal. Fitchen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nick utd - yes-i-canabis 1:1

77e minuut.
Mannion probeert naar een medespeler te passen. Long is nu in balbezit. Cross verovert de bal door een tackle van achteren. Fitchen is nu in balbezit. Fitchen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nick utd - yes-i-canabis 2:1

79e minuut.
Fitchen is nu in balbezit. Long verovert de bal door een tackle van achteren. Long passt de bal met de wreef. Mannion is nu in balbezit. Mannion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ducasse met een sublieme pass. Fitchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitchen onderschept slim de pass. Fitchen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nick utd 61%, yes-i-canabis 39%.
nick utd - yes-i-canabis 2:1