Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yes-i-canabis nick utd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Keely rent richting de bal. Cross onderschept slim de pass. Cross passt de bal zonder na te denken. Fitchen heeft problemen om de bal te vangen. Fitchen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Delap heeft problemen om de bal te vangen. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap begaat een overtreding. Delap krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Delap geeft een hoge lob. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitchen verovert de bal door een tackle van achteren. Fitchen haalt uit met een fantastische trap. Tungate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yes-i-canabis - nick utd 0:1

35e minuut.
Keely met een sublieme pass. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long passt de bal zonder na te denken. Mannion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yes-i-canabis - nick utd 1:1

42e minuut.
Cross heeft problemen om de bal te vangen. Keely bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross is nu in balbezit. Ducasse is nu in balbezit. Ducasse geeft een hoge lob. Tungate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fitchen springt en kopt de bal. Eriksson kopt de bal weg. Klungelig pakt Fahy de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fitchen rent richting de bal. Fitchen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yes-i-canabis - nick utd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yes-i-canabis 52%, nick utd 48%.
yes-i-canabis - nick utd 1:2

49e minuut.
Keely passt de bal in één keer door. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Long onderschept slim de pass. Cross rent richting de bal. Cross haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ducasse is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ducasse neemt de hoekschop. Daar is Fahy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Keely passt de bal met de wreef. Long rent richting de bal. Mannion rent richting de bal. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Harrington onderschept slim de pass. Harrington probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fitchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitchen haalt uit met een fantastische trap. Tungate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yes-i-canabis - nick utd 1:3

62e minuut.
Rogers rent richting de bal. Rogers geeft de bal voor. Kenny probeert naar een medespeler te passen. Mannion is nu in balbezit. Mannion schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ducasse geeft de bal voor. Harrington rent richting de bal. Harrington passt de bal in één keer door. Fitchen is nu in balbezit. Fitchen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fitchen onderschept slim de pass. Fitchen met een sublieme pass. Klungelig pakt Cross de bal. Fitchen rent richting de bal. Fitchen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yes-i-canabis 55%, nick utd 45%.
yes-i-canabis - nick utd 1:3