Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nick utd saphire fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Coutts-Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe verovert de bal door een tackle van achteren. Kehoe probeert naar een medespeler te passen. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Donegan met een sublieme pass. Daar is Kehoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kehoe met een sublieme pass. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Donegan speelt de bal door. Kehoe is nu in balbezit. Nash rent richting de bal. Kehoe onderschept slim de pass. Kehoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Harrington passt de bal met de wreef. Fitchen heeft problemen om de bal te vangen. Cross rent richting de bal. Donegan met een sublieme pass. Armstrong is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Harrington is nu in balbezit. Carton verovert de bal door een tackle van achteren. Carton speelt de bal door. Kehoe rent richting de bal. Kehoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carton probeert naar een medespeler te passen. Kehoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nick utd - saphire fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nick utd 60%, saphire fc 40%.
nick utd - saphire fc 0:1

55e minuut.
Carton passt de bal met de wreef. Coutts-Smith geeft een lange en hoge pass. Daar is Dealhunty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cross rent richting de bal. Cross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Morris met een harde bal richting middenveld. Johnson kopt de bal weg. Cross rent richting de bal. Cross schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mulligan met de inworp. Donegan geeft de bal voor. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Donegan rent richting de bal. Donegan probeert naar een medespeler te passen. Rogers met een sublieme pass. Armstrong rent richting de bal. Armstrong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Morris geeft een lange en hoge pass. Armstrong heeft problemen om de bal te vangen. Harrington begaat een overtreding. Harrington krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nick utd 50%, saphire fc 50%.
nick utd - saphire fc 0:1