Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingstown Madrid daraghs team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Wilde probeert naar een medespeler te passen. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell rent richting de bal. Connell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kingstown Madrid - daraghs team 0:1

13e minuut.
Thomas rent richting de bal. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Connell heeft problemen om de bal te vangen. Connell draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Watters de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Duddy rent richting de bal. Thomas onderschept slim de pass. Thomas speelt de bal door. Connell rent richting de bal. Connell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingstown Madrid - daraghs team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingstown Madrid 50%, daraghs team 50%.
Kingstown Madrid - daraghs team 0:2

52e minuut.
Spaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilde onderschept slim de pass. Wilde speelt de bal door. Daar is Connell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connell schiet op doel. Walsh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingstown Madrid - daraghs team 0:3

73e minuut.
McGahey verovert de bal door een tackle van achteren. McGahey met een sublieme pass. Daar is Christian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redmond is nu in balbezit. Redmond draait met de bal, schiet en ... McCann bokst de bal weg.

83e minuut.
Duddy geeft een lange en hoge pass. Redmond rent richting de bal. Buttner verovert de bal door een tackle van achteren. Grogan is nu in balbezit. Grogan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jackson met een sublieme pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell is nu in balbezit. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Walsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingstown Madrid 67%, daraghs team 33%.
Kingstown Madrid - daraghs team 0:3