Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrickfergus FC Wczorajsi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Cascarino is nu in balbezit. Cascarino geeft een lange en hoge pass. Hepburn rent richting de bal. Hepburn geeft een lange en hoge pass. Focker kopt de bal weg. Cullimore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Parratt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cascarino. Parratt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parratt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McGovern heeft problemen om de bal te vangen. Dully rent richting de bal. Dully haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Archbold rent richting de bal. Focker bereikt de bal nog maar net als eerste. Focker geeft de bal voor. Rushe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushe draait met de bal, schiet en ... Cullimore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrickfergus 55%, FC Wczorajsi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carrickfergus - FC Wczorajsi 0:0

48e minuut.
Elebert rent richting de bal. George verovert de bal door een tackle van achteren. George met een sublieme pass. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ... Fransson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrickfergus - FC Wczorajsi 1:0

61e minuut.
Parratt speelt de bal door. Dully bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson rent richting de bal. Dully rent richting de bal. Dully schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrickfergus - FC Wczorajsi 2:0

64e minuut.
McGovern kopt de bal weg. Parratt met een sublieme pass. Focker heeft problemen om de bal te vangen. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
McGovern geeft de bal voor. Cascarino kopt de bal weg. Rushe rent richting de bal. Rushe schiet op doel. Cullimore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrickfergus - FC Wczorajsi 2:1

78e minuut.
Archbold rent richting de bal. Broing is nu in balbezit. Archbold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Archbold krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Broing raakt geblesseerd tijdens het duel. Broing zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hepburn de bal. Rushe rent richting de bal. Rushe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carrickfergus - FC Wczorajsi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrickfergus 44%, FC Wczorajsi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carrickfergus - FC Wczorajsi 2:2