Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CULMORE yes-i-canabis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
McLeod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolger is nu in balbezit. McLeod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McLeod krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobbyn de bal onder controle te krijgen. Walshe bereikt de bal nog maar net als eerste. Walshe speelt de bal door. Bolger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson geeft de bal voor. Bolger heeft problemen om de bal te vangen. Gormley is nu in balbezit. Gormley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Sathiamoorthy de bal. Sathiamoorthy probeert naar een medespeler te passen. Mannion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn is nu in balbezit. Dobbyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CULMORE 44%, yes-i-canabis 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CULMORE - yes-i-canabis 0:0

47e minuut.
Cryan rent richting de bal. Smyth is nu in balbezit. Met opzet legt Dobbyn zijn tegenspeler op de grond. Dobbyn krijgt een gele kaart.

48e minuut.
McLeod rent richting de bal. McLeod geeft een hoge lob. Gleeson is nu in balbezit. Dobbyn onderschept slim de pass. Dobbyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gleeson rent richting de bal. Mannion verovert de bal door een tackle van achteren. Smyth is nu in balbezit. Mannion onderschept slim de pass. Mannion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Reimels niet meer kan verder spelen. Mills komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chapman is nu in balbezit. Chapman geeft een hoge lob. Eriksson probeert de bal met de borst te controleren. Eriksson geeft een lange en hoge pass. Chawla kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CULMORE 54%, yes-i-canabis 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CULMORE - yes-i-canabis 0:0