Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wczorajsi saphire fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Focker verovert de bal door een tackle van achteren. Focker speelt de bal door. Rushe rent richting de bal. Cascarino is nu in balbezit. Cascarino haalt uit met een fantastische trap. Saha bokst de bal weg.

11e minuut.
Donegan passt de bal zonder na te denken. Focker bereikt de bal nog maar net als eerste. Focker geeft een lange en hoge pass. Rushe is nu in balbezit. Rushe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wczorajsi - saphire fc 1:0

16e minuut.
Sweeney probeert naar een medespeler te passen. Donegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Donegan speelt de bal door. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Donegan passt de bal zonder na te denken. Gough rent richting de bal. Gough geeft de bal voor. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Donegan met een sublieme pass. Klungelig pakt Kehoe de bal. Kehoe speelt de bal door. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wczorajsi - saphire fc 1:1

39e minuut.
Arthur verovert de bal door een tackle van achteren. Arthur passt de bal met de wreef. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. Fransson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kehoe geeft een hoge lob. Stoker onderschept slim de pass. Mulligan is nu in balbezit. Mulligan geeft de bal voor. Kehoe krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wczorajsi 56%, saphire fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wczorajsi - saphire fc 1:1

56e minuut.
Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough rent richting de bal. Neville tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gough is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Donegan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fransson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kehoe passt de bal zonder na te denken. Armstrong is nu in balbezit. McGovern probeert naar een medespeler te passen. Armstrong rent richting de bal. Armstrong schiet op doel. Fransson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McGovern probeert de bal aan de voet te houden. Armstrong rent richting de bal. Armstrong schiet op doel. Fransson bokst de bal weg.

83e minuut.
Kehoe geeft een hoge lob. Patton rent richting de bal. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel. Fransson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wczorajsi 61%, saphire fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wczorajsi - saphire fc 1:1