Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingstown Madrid yes-i-canabis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Doeltrap. Martyn trapt de bal weg. McGahey kopt de bal weg. Grogan is nu in balbezit. Grogan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ram onderschept slim de pass. Ram geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt McLeod de bal. Delap rent richting de bal. Delap met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Grogan draait met de bal, schiet en ... Tungate met een sublieme pass. Keely kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobbyn de bal. Dobbyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingstown Madrid - yes-i-canabis 0:1

21e minuut.
Redmond draait met de bal, schiet en ... Tungate met een sublieme pass. Sathiamoorthy kopt de bal weg. Mannion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannion schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Grogan met een sublieme pass. Duddy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobbyn. Dobbyn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingstown Madrid 46%, yes-i-canabis 54%.
Kingstown Madrid - yes-i-canabis 0:1

51e minuut.
Grogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan met een sublieme pass. Martyn is nu in balbezit. Redmond verovert de bal door een tackle van achteren. Redmond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kingstown Madrid - yes-i-canabis 1:1

71e minuut.
Sathiamoorthy geeft een hoge lob. Inworp. McAllister met de inworp. Grogan rent richting de bal. Grogan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Spaul heeft problemen om de bal te vangen. Spaul geeft een lange en hoge pass. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan rent richting de bal. Grogan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dobbyn controleert de bal met de borst. Dobbyn passt de bal met de wreef. Redmond is nu in balbezit. Redmond haalt uit met een fantastische trap. Eriksson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingstown Madrid - yes-i-canabis 2:1

89e minuut.
Walsh trapt de bal weg. Sathiamoorthy is nu in balbezit. Sathiamoorthy passt de bal zonder na te denken. Redmond is nu in balbezit. Redmond draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kingstown Madrid - yes-i-canabis 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingstown Madrid 58%, yes-i-canabis 42%.
Kingstown Madrid - yes-i-canabis 3:1