Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wczorajsi Kingstown Madrid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Cascarino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rushe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grogan. Grogan krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Focker is nu in balbezit. Focker geeft een lange en hoge pass. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Rushe probeert de bal met de borst te controleren. Rushe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fransson probeert naar een medespeler te passen. Duddy kopt de bal weg. Patton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Klungelig pakt Elebert de bal. Grogan rent richting de bal. Grogan probeert naar een medespeler te passen. Redmond is nu in balbezit. Redmond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Callan is nu in balbezit. Cascarino onderschept slim de pass. Cascarino met een sublieme pass. Rushe is nu in balbezit. Rushe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wczorajsi - Kingstown Madrid 1:0

20e minuut.
Grogan probeert naar een medespeler te passen. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascarino rent richting de bal. Grogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Elebert rent richting de bal. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister probeert naar een medespeler te passen. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cascarino probeert naar een medespeler te passen. Grogan rent richting de bal. Grogan speelt de bal door. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville geeft een hoge lob. Rushe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushe draait met de bal, schiet en ... Walsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wczorajsi - Kingstown Madrid 2:0

39e minuut.
Cascarino verovert de bal door een tackle van achteren. Rushe is nu in balbezit. Duddy is nu in balbezit. Rushe verovert de bal door een tackle van achteren. Rushe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wczorajsi 42%, Kingstown Madrid 58%.
FC Wczorajsi - Kingstown Madrid 2:0

70e minuut.
Stoker geeft een lange en hoge pass. Broing bereikt de bal nog maar net als eerste. Broing met een sublieme pass. Cascarino heeft problemen om de bal te vangen. Cascarino draait met de bal, schiet en ... Walsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Cascarino rent richting de bal. Focker bereikt de bal nog maar net als eerste. Focker passt de bal met de wreef. Rushe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wczorajsi 55%, Kingstown Madrid 45%.
FC Wczorajsi - Kingstown Madrid 2:0