Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saphire fc yes-i-canabis
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Morris is nu in balbezit. Morris geeft de bal voor. Inworp. Ram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobbyn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Saha met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Sathiamoorthy de bal onder controle te krijgen. Kehoe speelt de bal door. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Eriksson trapt de bal weg van het doel. Donegan heeft problemen om de bal te vangen. Donegan probeert naar een medespeler te passen. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Carton kopt de bal weg. Daar is Armstrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kehoe rent richting de bal. Kehoe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Donegan speelt de bal door. Mulligan rent richting de bal. Mulligan passt de bal met de wreef. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carton rent richting de bal. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn probeert naar een medespeler te passen. Mannion is nu in balbezit. Mannion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kehoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe passt de bal met de wreef. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. Tungate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
saphire fc - yes-i-canabis 1:0

38e minuut.
Sathiamoorthy is nu in balbezit. Sathiamoorthy passt de bal met de wreef. Dobbyn speelt de bal door. Mannion rent richting de bal. Mannion draait met de bal, schiet en ... Saha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Donegan rent richting de bal. Donegan passt de bal met de wreef. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saphire fc 58%, yes-i-canabis 42%.
saphire fc - yes-i-canabis 1:0

59e minuut.
Dobbyn probeert naar een medespeler te passen. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mannion de bal. Mannion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Keely passt de bal in één keer door. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton probeert naar een medespeler te passen. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Martyn geeft een hoge lob. Dealhunty rent richting de bal. Carton rent richting de bal. Carton geeft een lange en hoge pass. Mulligan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saphire fc - yes-i-canabis 2:0

88e minuut.
Keely bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton verovert de bal door een tackle van achteren. Carton passt de bal met de wreef. Kehoe is nu in balbezit. Kehoe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saphire fc 43%, yes-i-canabis 57%.
saphire fc - yes-i-canabis 2:0