Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yes-i-canabis saphire fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Ram heeft problemen om de bal te vangen. Morris verovert de bal door een tackle van achteren. Morris geeft de bal voor. Broaders rent richting de bal. Broaders geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sweeney geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kenny met de inworp. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kehoe is nu in balbezit. Kehoe passt de bal met de wreef. Carton speelt de bal door. Arthur rent richting de bal. Arthur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Broaders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sathiamoorthy speelt de bal door. Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannion onderschept slim de pass. Mannion haalt uit met een fantastische trap. Saha bokst de bal weg.

42e minuut.
Sathiamoorthy passt de bal met de wreef. Donegan is nu in balbezit. Donegan met een sublieme pass. Mulligan is nu in balbezit. Mulligan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Carton kopt de bal weg. McLeod bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe verovert de bal door een tackle van achteren. Armstrong rent richting de bal. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yes-i-canabis 61%, saphire fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yes-i-canabis - saphire fc 0:0

53e minuut.
Dobbyn rent richting de bal. Dobbyn passt de bal in één keer door. Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kehoe probeert naar een medespeler te passen. Armstrong rent richting de bal. Martyn is nu in balbezit. Armstrong onderschept slim de pass. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yes-i-canabis - saphire fc 0:1

88e minuut.
Arthur rent richting de bal. Arthur geeft de bal voor. Broaders heeft problemen om de bal te vangen. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel. Tungate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mulligan zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yes-i-canabis 56%, saphire fc 44%.
yes-i-canabis - saphire fc 0:1