Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anfield Road FC T.S Smykowianka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Delany rent richting de bal. Delany passt de bal met de wreef. Findley rent richting de bal. Brumpton onderschept slim de pass. Brumpton geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Delany rent richting de bal. Delany geeft een lange en hoge pass. Gatheral heeft problemen om de bal te vangen. Estel rent richting de bal. Estel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Findley passt de bal met de wreef. Eastel is nu in balbezit. Heary schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Heary krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Jordan geeft een hoge lob. Daar is Heary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumpton rent richting de bal. Heary verovert de bal door een tackle van achteren. Heary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Road FC - T.S Smykowianka 0:1

39e minuut.
Gatheral rent richting de bal. Fleming heeft problemen om de bal te vangen. Gatheral is nu in balbezit. Heary onderschept slim de pass. Heary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Brumpton rent richting de bal. Rice onderschept slim de pass. Rice passt de bal in één keer door. Heary rent richting de bal. Heary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Brumpton kopt de bal weg. MacKelloch heeft problemen om de bal te vangen. Zounos bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel schiet op doel. Farragher bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Road FC 48%, T.S Smykowianka 52%.
Anfield Road FC - T.S Smykowianka 0:1

47e minuut.
Rice onderschept slim de pass. Findley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eastel. Eastel krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Findley onderschept slim de pass. Findley met een sublieme pass. Fleming rent richting de bal. Heary onderschept slim de pass. Heary schiet op doel. King verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Road FC 56%, T.S Smykowianka 44%.
Anfield Road FC - T.S Smykowianka 0:1