Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
austraillia Castlebar Utd
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Merriman is nu in balbezit. Johns verovert de bal door een tackle van achteren. Johns passt de bal zonder na te denken. De Courcy rent richting de bal. De Courcy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft een hoge lob. McGovern speelt de bal door. De Courcy bereikt de bal nog maar net als eerste. De Courcy schiet op doel. Dykes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mooney kopt de bal weg. Morley is nu in balbezit. Morley passt de bal zonder na te denken. Mooney rent richting de bal. Mooney haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
austraillia - Castlebar Utd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austraillia 46%, Castlebar Utd 54%.
austraillia - Castlebar Utd 0:1

48e minuut.
McDermott is nu in balbezit. Keddy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McDermott. Keddy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McDonald zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mooney is nu in balbezit. Mooney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
austraillia - Castlebar Utd 0:2

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bayly niet meer kan verder spelen. Haniotis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mooney speelt de bal door. Mahedy rent richting de bal. Mahedy probeert naar een medespeler te passen. Morley is nu in balbezit. Morley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keddy met een snelle inworp. Morley is nu in balbezit. Morley geeft de bal voor. Mahedy kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Limond geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mahedy met de inworp. Morley rent richting de bal. Morley haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austraillia 57%, Castlebar Utd 43%.
austraillia - Castlebar Utd 0:2