Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S Smykowianka 1013
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Tallon geeft een lange en hoge pass. Gatheral is nu in balbezit. Chaudet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Chaudet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chaudet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
MacKelloch geeft een lange en hoge pass. Daar is Findley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heary is nu in balbezit. Heary haalt uit met een fantastische trap. Ivy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Smykowianka - 1013 1:0

23e minuut.
Gatheral is nu in balbezit. Gatheral geeft een hoge lob. Findley kopt de bal weg. Heary is nu in balbezit. Heary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Heary de bal. Heary passt de bal in één keer door. Jordan is nu in balbezit. Jordan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Smykowianka - 1013 2:0

37e minuut.
Klungelig pakt Findley de bal. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews onderschept slim de pass. Findley is nu in balbezit. Findley schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Smykowianka - 1013 3:0

43e minuut.
Heary rent richting de bal. Findley bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Findley roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Findley kan niet meer verder spelen. Gorman komt het veld opgelopen. Heary zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Smykowianka - 1013 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Smykowianka 57%, 1013 43%.
T.S Smykowianka - 1013 4:0

61e minuut.
Daar is MacKelloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerley speelt de bal door. Roadknight rent richting de bal. Roadknight haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Matthews passt de bal in één keer door. Stares rent richting de bal. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorman rent richting de bal. Gorman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Burton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jordan met de inworp. Klungelig pakt Gorman de bal. Gorman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Smykowianka 44%, 1013 56%.
T.S Smykowianka - 1013 4:0