Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castlebar Utd A.S. Bohemians Moderne
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.6
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Stokes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Merriman de bal. Merriman geeft een hoge lob. Mooney rent richting de bal. Mooney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Carton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coyne komt het veld opgelopen. Mahedy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Keddy is nu in balbezit. Keddy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Morley is nu in balbezit. Morley met een sublieme pass. Ryan met een sublieme pass. McManus is nu in balbezit. McManus geeft een lange en hoge pass. Cash bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castlebar Utd 44%, A.S. Bohemians Moderne 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Castlebar Utd - A.S. Bohemians Moderne 0:0

52e minuut.
Henderson geeft een lange en hoge pass. Merriman is nu in balbezit. Merriman met een sublieme pass. Powell is nu in balbezit. Powell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert McManus de bal onder controle te krijgen. Coyne rent richting de bal. Coyne passt de bal met de wreef. Powell rent richting de bal. Powell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castlebar Utd - A.S. Bohemians Moderne 0:1

81e minuut.
Ryan met de inworp. Klungelig pakt Ducasse de bal. McManus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, McManus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! McManus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Ryan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahedy met een snelle inworp. Morley bereikt de bal nog maar net als eerste. Morley geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castlebar Utd 50%, A.S. Bohemians Moderne 50%.
Castlebar Utd - A.S. Bohemians Moderne 0:1