Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1013 Celbridge
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
O`Connor is nu in balbezit. Stares rent richting de bal. O`Connor verovert de bal door een tackle van achteren. O`Connor draait met de bal, schiet en ... Ivy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1013 - Celbridge 0:1

14e minuut.
O`Connor rent richting de bal. Kerley verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson rent richting de bal. Kerley verovert de bal door een tackle van achteren. Kerley draait met de bal, schiet en ... Burns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1013 - Celbridge 1:1

18e minuut.
Harte onderschept slim de pass. Matthews rent richting de bal. Harte verovert de bal door een tackle van achteren. Kerley is nu in balbezit. Kerley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Burns trapt de bal weg van het doel. Kerley kopt de bal weg. Daar is McDonagh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roadknight is nu in balbezit. Roadknight schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Burns met een harde bal richting middenveld. Matthews kopt de bal weg. Kerley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roadknight is nu in balbezit. Roadknight draait met de bal, schiet en ... Burns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Daar is Harte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerley onderschept slim de pass. Roadknight rent richting de bal. Kerley rent richting de bal. Kerley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1013 - Celbridge 2:1

34e minuut.
Broing rent richting de bal. Broing geeft een lange en hoge pass. Kerley kopt de bal weg. Roadknight is nu in balbezit. Roadknight haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1013 31%, Celbridge 69%.
1013 - Celbridge 2:1

65e minuut.
Perth met een sublieme pass. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor probeert naar een medespeler te passen. McCann bereikt de bal nog maar net als eerste. McCann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hudson speelt de bal door. McCann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCann bereikt de bal nog maar net als eerste. McCann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perth neemt de hoekschop. Harte krijgt zijn hoofd ertegen. McCann springt en kopt de bal. Paal! McCann bereikt de bal nog maar net als eerste. McCann schiet op doel. Ivy bokst de bal weg.

77e minuut.
Broing passt de bal in één keer door. Daar is Kerley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerley passt de bal in één keer door. Roadknight heeft problemen om de bal te vangen. Roadknight draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1013 56%, Celbridge 44%.
1013 - Celbridge 2:1