Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Bohemians Moderne T.S Smykowianka
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Findley onderschept slim de pass. Findley passt de bal met de wreef. Heary rent richting de bal. Heary draait met de bal, schiet en ... Cash probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Bohemians Moderne - T.S Smykowianka 0:1

12e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Findley verovert de bal door een tackle van achteren. Heary is nu in balbezit. Heary draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balogh de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brereten bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKelloch is nu in balbezit. MacKelloch speelt de bal door. Daar is Heary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gatheral geeft een lange en hoge pass. Heary heeft problemen om de bal te vangen. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary verovert de bal door een tackle van achteren. Heary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Bohemians Moderne - T.S Smykowianka 0:2

31e minuut.
Carton rent richting de bal. MacKelloch verovert de bal door een tackle van achteren. MacKelloch speelt de bal door. Heary rent richting de bal. Heary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Bohemians Moderne 68%, T.S Smykowianka 32%.
A.S. Bohemians Moderne - T.S Smykowianka 0:2

47e minuut.
Findley haalt uit met een fantastische trap. Henderson probeert de bal aan de voet te houden. Heary is nu in balbezit. Heary draait met de bal, schiet en ... Cash probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Bohemians Moderne - T.S Smykowianka 0:3

48e minuut.
Carton speelt de bal door. Watkinson rent richting de bal. Heary verovert de bal door een tackle van achteren. Heary schiet op doel. Clarke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Carton is nu in balbezit. Carton probeert naar een medespeler te passen. Powell is nu in balbezit. Powell schiet op doel. Farragher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Bohemians Moderne - T.S Smykowianka 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Bohemians Moderne 45%, T.S Smykowianka 55%.
A.S. Bohemians Moderne - T.S Smykowianka 1:3