Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING GDYNIA enniskillen swifts
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Griffin rent richting de bal. Lawlor verovert de bal door een tackle van achteren. Lawlor probeert naar een medespeler te passen. Young is nu in balbezit. Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING GDYNIA - enniskillen swifts 0:1

15e minuut.
Gupta probeert naar een medespeler te passen. Davey is nu in balbezit. Davey passt de bal zonder na te denken. Maguire is nu in balbezit. Maguire haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kiely rent richting de bal. Gupta onderschept slim de pass. Young begaat een overtreding. Young krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pradhan trapt de bal weg. Clare kopt de bal weg. Daar is Caulfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Conner onderschept slim de pass. Conner met een sublieme pass. Maguire is nu in balbezit. Maguire schiet op doel. Pradhan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTING GDYNIA - enniskillen swifts 1:1

35e minuut.
Griffin met een sublieme pass. Chaudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaudet probeert naar een medespeler te passen. Davey rent richting de bal. Davey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gupta is nu in balbezit. Gupta speelt de bal door. Tormar probeert de bal aan de voet te houden. Maguire is nu in balbezit. Maguire haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING GDYNIA 53%, enniskillen swifts 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTING GDYNIA - enniskillen swifts 1:1

52e minuut.
MacKenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupta onderschept slim de pass. Gupta speelt de bal door. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gupta verovert de bal door een tackle van achteren. Gupta met een sublieme pass. Falvey rent richting de bal. Maguire verovert de bal door een tackle van achteren. Maguire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Comeford is nu in balbezit. Comeford probeert naar een medespeler te passen. Falvey is nu in balbezit. Maguire onderschept slim de pass. Maguire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING GDYNIA 36%, enniskillen swifts 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTING GDYNIA - enniskillen swifts 1:1