Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clondalkin fc FC Maiwan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Finnan verovert de bal door een tackle van achteren. Frehill bereikt de bal nog maar net als eerste. Swan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swan met een sublieme pass. Coney is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hancocks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Treanor kopt de bal weg. Daar is Grimes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveraux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Clare met de inworp. Barden is nu in balbezit. Cregg begaat een overtreding. Cregg krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Harrington geeft de bal voor. Coney rent richting de bal. Curley onderschept slim de pass. Cregg verovert de bal door een tackle van achteren. Cregg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Walsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walsh speelt de bal door. Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Curley de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Grimes speelt de bal door. Finnan rent richting de bal. Finnan passt de bal in één keer door. Cully rent richting de bal. Cully haalt uit met een fantastische trap. Tullander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Grimes rent richting de bal. Cregg onderschept slim de pass. Cregg passt de bal met de wreef. Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
clondalkin fc - FC Maiwan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clondalkin fc 41%, FC Maiwan 59%.
clondalkin fc - FC Maiwan 1:0

49e minuut.
Swan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barden rent richting de bal. Barden geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Cregg passt de bal in één keer door. Deveraux probeert naar een medespeler te passen. Frehill kopt de bal weg. Cregg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cregg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Walsh geeft de bal voor. Curley bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney verovert de bal door een tackle van achteren. Coney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
clondalkin fc - FC Maiwan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clondalkin fc 49%, FC Maiwan 51%.
clondalkin fc - FC Maiwan 2:0