Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clondalkin fc SPORTING GDYNIA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Caulfield geeft een lange en hoge pass. Swan kopt de bal weg. Daar is Cregg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coney is nu in balbezit. Coney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Swan rent richting de bal. Swan speelt de bal door. Coney is nu in balbezit. Cregg rent richting de bal. Cregg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gupta met een sublieme pass. Daar is Frehill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frehill passt de bal met de wreef. Cregg is nu in balbezit. Cregg probeert naar een medespeler te passen. Molloy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Davey rent richting de bal. Maguire is nu in balbezit. Davey rent richting de bal. Maguire is nu in balbezit. Maguire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
clondalkin fc - SPORTING GDYNIA 0:1

27e minuut.
Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin passt de bal met de wreef. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire draait met de bal, schiet en ... Tullander werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tullander met een harde bal richting middenveld. Gupta speelt de bal door. Coney is nu in balbezit. Coney draait met de bal, schiet en ... Molloy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clondalkin fc 57%, SPORTING GDYNIA 43%.
clondalkin fc - SPORTING GDYNIA 0:1

48e minuut.
Swan probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Griffin met een snelle inworp. Chaudet is nu in balbezit. Chaudet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Coney rent richting de bal. Watkinson is nu in balbezit. Coney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coney krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Cregg is nu in balbezit. Cregg passt de bal in één keer door. Watkinson rent richting de bal. Coney verovert de bal door een tackle van achteren. Coney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin geeft de bal voor. Davey speelt de bal door. Maguire rent richting de bal. Maguire schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gupta met een sublieme pass. Conner rent richting de bal. Frehill begaat een overtreding. Frehill krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clondalkin fc 54%, SPORTING GDYNIA 46%.
clondalkin fc - SPORTING GDYNIA 0:1