Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Little Island clondalkin fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Farren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Croom rent richting de bal. Cregg rent richting de bal. Cregg haalt uit met een fantastische trap. Gannon heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Frehill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cregg speelt de bal door. Croom is nu in balbezit. Farren bereikt de bal nog maar net als eerste. Farren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Armstrong met een sublieme pass. Tullander is nu in balbezit. Tullander passt de bal met de wreef. Cregoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cregoe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Little Island - clondalkin fc 1:0

40e minuut.
Croom speelt de bal door. Cregoe is nu in balbezit. Frehill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cregoe verovert de bal door een tackle van achteren. Cregoe draait met de bal, schiet en ... Tullander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Island - clondalkin fc 2:0

41e minuut.
Swan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cregoe de bal. Tullander is nu in balbezit. Cregoe onderschept slim de pass. Cregoe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Island 61%, clondalkin fc 39%.
Little Island - clondalkin fc 2:0

47e minuut.
Gavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin geeft een hoge lob. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha onderschept slim de pass. Saha geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Island - clondalkin fc 3:0

60e minuut.
Morley geeft een hoge lob. Frehill heeft problemen om de bal te vangen. Frehill passt de bal zonder na te denken. Farren rent richting de bal. Farren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Swan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neville komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Morley de bal. Croom is nu in balbezit. Croom speelt de bal door. Cregoe is nu in balbezit. Cregoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean geeft een hoge lob. Cregoe kopt de bal weg. Hutcheson is nu in balbezit. Hutcheson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Island 40%, clondalkin fc 60%.
Little Island - clondalkin fc 3:0