Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maiwan Sunny United FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom geeft een lange en hoge pass. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Deveraux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maiwan - Sunny United FC 0:1

9e minuut.
Daar is Beaumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cully rent richting de bal. Croom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Croom krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Grimes de bal. Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom passt de bal in één keer door. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Grimes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carton met de inworp. Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Norman rent richting de bal. Beaumont is nu in balbezit. Norman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beaumont is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Croom komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maiwan 62%, Sunny United FC 38%.
FC Maiwan - Sunny United FC 0:1

49e minuut.
Walsh geeft de bal voor. Inworp. Parkes met de inworp. Gallen rent richting de bal. Gallen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Deveraux trapt de bal weg van het doel. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barden schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barden is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maiwan 59%, Sunny United FC 41%.
FC Maiwan - Sunny United FC 0:1