Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackberry lees lads
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Foxton met een sublieme pass. Klungelig pakt Finnin de bal. Cobey onderschept slim de pass. Cobey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lally geeft een lange en hoge pass. Finnin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reilly begaat een overtreding. Finnin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Foxton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackberry - lees lads 1:0

27e minuut.
Brogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogan geeft de bal voor. Nugent probeert de bal aan de voet te houden. Hutcheson rent richting de bal. Hutcheson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blackberry - lees lads 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackberry 58%, lees lads 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blackberry - lees lads 1:1

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacCowan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stares heeft problemen om de bal te vangen. Cobey rent richting de bal. Cobey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackberry - lees lads 1:2

57e minuut.
Parod rent richting de bal. Parod passt de bal met de wreef. Daar is Stares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutcheson rent richting de bal. Hutcheson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Finnin rent richting de bal. Grehan is nu in balbezit. Foxton onderschept slim de pass. Foxton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blackberry - lees lads 2:2

68e minuut.
Gavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton onderschept slim de pass. Foxton geeft een lange en hoge pass. Kerley heeft problemen om de bal te vangen. Kerley draait met de bal, schiet en ... Finnan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Stares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobey verovert de bal door een tackle van achteren. Cobey geeft een hoge lob. Hutcheson kan de bal niet met de borst controleren. Hutcheson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Synnott verovert de bal door een tackle van achteren. MacOwl onderschept slim de pass. MacOwl met een sublieme pass. Finnin rent richting de bal. Finnin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackberry 44%, lees lads 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blackberry - lees lads 2:2