Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
new team in CAN in 2013 FC-Daugava
4-5-1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.2
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Buttner rent richting de bal. Buttner probeert naar een medespeler te passen. Duncliffe probeert de bal met de borst te controleren. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Brogan probeert naar een medespeler te passen. Sutton is nu in balbezit. Sutton probeert naar een medespeler te passen. Buttner rent richting de bal. Buttner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Loughran kopt de bal weg. Ferry heeft problemen om de bal te vangen. Anderson rent richting de bal. Ferry onderschept slim de pass. Ferry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttner onderschept slim de pass. Buttner speelt de bal door. Ferry rent richting de bal. Ferry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Adams met de inworp. Loughran bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughran probeert naar een medespeler te passen. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Stokes de bal. Stokes geeft een hoge lob. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher haalt uit met een fantastische trap. Grehan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new team in CAN in 2013 43%, FC-Daugava 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
new team in CAN in 2013 - FC-Daugava 0:0

47e minuut.
Anderson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docherty met de inworp. Buttner is nu in balbezit. Buttner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cryan met een snelle inworp. Christopher rent richting de bal. Christopher haalt uit met een fantastische trap. McGovern probeert de bal aan de voet te houden. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grehan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Docherty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes passt de bal met de wreef. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stokes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duncliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby onderschept slim de pass. Darby geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Shevlin speelt de bal door. Brogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christopher krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klungelig pakt Ferry de bal. Buttner rent richting de bal. Buttner geeft de bal voor. Daar is Ferry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferry draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new team in CAN in 2013 50%, FC-Daugava 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
new team in CAN in 2013 - FC-Daugava 0:0