Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghgjnj Longford FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Draper geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popocatepetl met de inworp. Forsyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsyth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sherlock is nu in balbezit. Ferry rent richting de bal. Sherlock verovert de bal door een tackle van achteren. Eviston bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviston haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Eviston onderschept slim de pass. Eviston met een sublieme pass. McDonagh is nu in balbezit. Killeen verovert de bal door een tackle van achteren. Killeen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghgjnj - Longford FC 1:0

43e minuut.
Draper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clerkin heeft problemen om de bal te vangen. Popocatepetl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Popocatepetl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Popocatepetl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Clerkin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Draper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennon passt de bal met de wreef. Killeen is nu in balbezit. Killeen draait met de bal, schiet en ... Merriman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghgjnj 45%, Longford FC 55%.
ghgjnj - Longford FC 1:0

50e minuut.
Eviston is nu in balbezit. Eviston passt de bal met de wreef. Sherlock rent richting de bal. Sherlock geeft de bal voor. Gowan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lennon kopt de bal weg. Eviston is nu in balbezit. Eviston draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Forsyth rent richting de bal. Draper schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Forsyth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ballantine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mehrtens krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Mehrtens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Sherlock met een snelle inworp. Eviston is nu in balbezit. Eviston schiet op doel. Merriman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
McDonagh geeft de bal voor. Inworp. Gowan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eviston is nu in balbezit. Eviston haalt uit met een fantastische trap. Merriman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McDonagh geeft een hoge lob. Billington rent richting de bal. MacTause schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag MacTause naar de kleedkamers voor een vroege douche. Billington is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacTause heeft problemen om de bal te vangen. Eriksson met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Forsyth kopt de bal weg. Billington is nu in balbezit. Cryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Billington raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Billington zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen verovert de bal door een tackle van achteren. Killeen haalt uit met een fantastische trap. Merriman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ghgjnj - Longford FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghgjnj 48%, Longford FC 52%.
ghgjnj - Longford FC 2:0