Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barslona ghgjnj
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Hannigan is nu in balbezit. Eviston bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviston passt de bal met de wreef. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Popocatepetl bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerkin onderschept slim de pass. Clerkin met een sublieme pass. Kenna rent richting de bal. Kenna haalt uit met een fantastische trap. Boxall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Clerkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannigan onderschept slim de pass. Hannigan passt de bal zonder na te denken. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Clerkin probeert naar een medespeler te passen. Sherlock is nu in balbezit. Vadanan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vadanan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Kenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowan rent richting de bal. Kenna is nu in balbezit. Kenna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barslona - ghgjnj 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barslona 52%, ghgjnj 48%.
Barslona - ghgjnj 0:1

68e minuut.
Popocatepetl rent richting de bal. Popocatepetl met een sublieme pass. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning schiet op doel. Farren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barslona - ghgjnj 1:1

88e minuut.
Dallas geeft een hoge lob. Inworp. Sherlock met een snelle inworp. Eviston bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviston schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barslona 65%, ghgjnj 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barslona - ghgjnj 1:1