Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sp martins fc Kilcalf Rangers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Estel is nu in balbezit. Estel met een sublieme pass. Klungelig pakt Eastham de bal. MacKeamish is nu in balbezit. MacKeamish draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gatheral trapt de bal weg van het doel. Barry-Murphy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eccles. Eccles krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Eccles rent richting de bal. Estel onderschept slim de pass. Estel met een sublieme pass. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeamish is nu in balbezit. MacKeamish schiet op doel. Gatheral werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Bruton rent richting de bal. Bruton geeft een lange en hoge pass. Clarke rent richting de bal. MacKeamish onderschept slim de pass. MacKeamish schiet op doel. Gatheral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Gatheral speelt de bal door. Barry-Murphy kopt de bal weg. Clarke heeft problemen om de bal te vangen. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Eastham passt de bal met de wreef. Appel is nu in balbezit. Appel passt de bal in één keer door. Ainslie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainslie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mahon de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sp martins fc - Kilcalf Rangers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sp martins fc 50%, Kilcalf Rangers 50%.
sp martins fc - Kilcalf Rangers 0:1

56e minuut.
Eastham rent richting de bal. Eastham met een sublieme pass. Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een lange en hoge pass. McAleese geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
McAleese kopt de bal weg. Eccles probeert de bal aan de voet te houden. Estel bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Clarke de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sp martins fc 46%, Kilcalf Rangers 54%.
sp martins fc - Kilcalf Rangers 0:1