Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oWnErShEaP DMTH FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gregory met een sublieme pass. Tallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoey onderschept slim de pass. Dallas onderschept slim de pass. Dallas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gregory rent richting de bal. Gregory passt de bal met de wreef. Dallas heeft problemen om de bal te vangen. Tallon is nu in balbezit. Tallon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oWnErShEaP - DMTH FC 1:0

21e minuut.
Staunton met een sublieme pass. Curtis met een sublieme pass. Staunton rent richting de bal. Foley Sheridan rent richting de bal. Foley Sheridan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
oWnErShEaP - DMTH FC 1:1

26e minuut.
Kukureka geeft de bal voor. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley Sheridan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oWnErShEaP - DMTH FC 1:2

41e minuut.
Gregory kan de bal niet met de borst controleren. Mahedy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gregory is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tanner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Norman kopt de bal weg. Dallas heeft problemen om de bal te vangen. Tallon rent richting de bal. Tallon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Staunton is nu in balbezit. Curtis onderschept slim de pass. Curtis met een sublieme pass. Foley Sheridan rent richting de bal. Foley Sheridan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oWnErShEaP - DMTH FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oWnErShEaP 61%, DMTH FC 39%.
oWnErShEaP - DMTH FC 1:3

53e minuut.
Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Foley Sheridan de bal. Curtis is nu in balbezit. Foley Sheridan is nu in balbezit. Foley Sheridan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kiely is nu in balbezit. Kiely met een sublieme pass. Tallon rent richting de bal. Dallas rent richting de bal. Dallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oWnErShEaP - DMTH FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oWnErShEaP 59%, DMTH FC 41%.
oWnErShEaP - DMTH FC 2:3